Go to top

Tillbaka till toppen

Vad vi gör

Vi är specialister inom inkasso och kredithantering med gedigen kompetens om förvärv av stora kreditportföljer. Vi tar hand om dina fakturor och kundrelationer och där våra medarbetare alltid agerar med största integritet, skapar tillit och har hög etikisk standard för att bygga långsiktiga relationer.

Vi hjälper hårt arbetande företag att få betalt

Vi på Axactor är övertygande om att inkassobranschen har en viktig roll i dagens samhälle. Vi hjälper människor i en tuff situation, men det viktigaste av allt, vi hjälper företag och finansiella institut att få betalt.

I framkant av utvecklingen

I en bransch som står inför stora förändringar vill vi alltid hitta de bästa lösningarna för våra kunder och gäldenärer. Våra processer, kombinerat med användning av analysdrivna och tekniskt avancerade IT-plattformar, ger kostnadseffektivitetsnivåer i stor skala och förenklar för företag att få betalt för sina utestående kundfordringar. Det har gett oss en unik position bland de tio främsta leverantörerna inom branschen i Europa.

Vi hjälper människor, företag och finansiella institutioner med kredithantering

Axactor erbjuder tjänster inom inkasso, kredithantering och portföljköp. Vi investerar kontinuerligt i ny teknologi och utvecklar ledande produkter och system för att ge våra kunder och kunders kunder bästa möjliga tjänster.

Vi tror på ett Axactor

På Axactor har vi gedigen kunskap om inkassobranschen och stor kompetens om förvärv av stora kreditportföljer med osäkra fordringar. Hängivna och passionerade ledare och medarbetare säkerställer att allt arbete hanteras med högsta standard gällande integritet, tillit, etik och kvalitet. Vi driver kontinuerligt arbetet med att optimera vår verksamhet genom att fokusera på att bygga ett Axactor, där kunskapsdelning på tvärs över länder är en av hörnstenarna.

Vårt uppdrag är att ta väl hand om dina kunder och se till att du får dina betalningar i tid.

Fakturauppföljning

Du minskar kostnader för administration, vi tar hand om dina kundrelationer.

Läs mer

Inkasso- och kravhantering

Du fokuserar på ditt företag, vi tar hand om dina sena betalningar.

Läs mer

Fordringsköp

Låt oss ta över risken och arbetet med att få betalt för dina fakturor.

Läs mer

Vill du höra mer om Axactor? Hör gärna av dig!

Heidi Piispanen

Country Manager

heidi.piispanen@axactor.com