Go to top

Tillbaka till toppen

Marius

Client Delivery Manager

Hej, jag heter Marius!

Jag har arbetat på Axactor sedan 2019 men jag har trots det samarbetat med mina kollegor ända sedan 2017. Efter att ha arbetat som Country Manager i Litauen i flera år erbjöds jag rollen som Key Account Manager på Axactor i augusti 2019. Tack vara det varma mottagandet från kollegorna i Helsingborg blev flytten enkel. Som Key Account Manager är mitt huvudansvar att tillgodose våra kunders behov samt att proaktivt arbeta för att utmärka oss. Det är mycket spännande att vara en del av ett växande och entusiastiskt team!

Det som gör jobbet på Axactor unikt är känslan av tillhörighet och drivkraften av att bli bäst på det vi gör. Det är en spännande upplevelse att vara omgiven av de mest begåvade människorna i branschen; som är tillgivna, roliga och öppna för att dela med sig av sina idéer på både professionell och personlig nivå. Det ger oss möjlighet att lyckas både individuellt och tillsammans.

På fritiden ägnar jag mig gärna åt sportaktiviteter som tennis, klättring eller simning. Jag gillar även att spela musik, lära känna den lokala kulturen bättre och lära mig finska språket. Jag tycker också om att utforska den finska naturen. Jag kallar redan denna plats för mitt hem och ser fram emot det allt jag har framför mig att upptäcka.

"Talang från Litauen!"