Go to top

Tillbaka till toppen

Minna

Team Leader

Hej, jag heter Minna!

Jag har arbetat på Axactor sedan februari 2018. Jag sökte från början till Axactor för en tjänst som inkassohandläggare. Jag valde att söka för att jag hade en stark känsla av att jag skulle passa bra för jobbet. Innan jag startade på Axactor arbetade jag på larmcentral och jag funderade över om jobbet inom inkasso någonsin skulle kunna utmana mig på ett sätt som mitt tidigare jobb gjorde. Jag bestämde mig fortfarande för att ansöka – eftersom det kändes rätt.

Nu kan jag berätta att det här jobbet har gett mig mer än jag vågade hoppas. Inkassoarbetet är utmanande, mångsidigt och uppfriskande! Jobbet har förvånat mig på många sätt, och det är underbart att kunna fira framgångar tillsammans med mina härliga kollegor. I min nuvarande position som teamledare vill jag öka känslan av att arbeta tillsammans, ha positiv stämning och att arbeta hårt för att uppnå gemensamma mål. Det är oerhört viktigt för mig att mitt team mår bra och därmed har den bästa utgångspunkten för att lyckas. Vi har mycket olika bakgrunder och det är vår styrka. Att lyckas är alltid en fråga om inställning!

På min fritid spenderar jag så mycket tid utomhus som möjligt. Jag gillar att vara i trädgården och att spendera tid tillsammans med min familj. Just nu drömmer jag om en egen gårdsbastu och att ta upp min älskade hobby ridning igen efter många år.

"Positiv inställning förflyttar oss framåt!"