Fakturauppföljning

Önskar du bättre likviditet och kontroll på dina kundfordringar? Axactor erbjuder en modern lösning som ger dig full kontroll över dina fordringar, skräddarsydda för dig och dina kundgrupper.

People 005

Varför fakturauppföljning?

Fakturor är en färskvara och måste hanteras därefter. Bra rutiner för fakturering och påminnelser är viktiga och har stor betydelse för ditt företags ekonomi och anseende. Det är tidskrävande att följa upp fakturor och se till att betalning sker. Många företag nedprioriterar detta eller spenderar onödigt mycket resurser på att få jobbet gjort, vilket får många att uppleva att man agerar som «kundens bank».

Därför väljer fler och fler företag att låta oss på Axactor ta över processen. Vi kan skicka ut fakturan åt dig eller så kan du sköta faktureringen själv och lämna påminnelseuppföljningen till Axactor.

Various 005

Varför välja Axactor?

Axactor är ett innovativt företag med en av branschens mest effektiva och moderna lösningar. Våra skickliga rådgivare arbetar proaktivt varje dag för att förbättra dina resultat och vi hjälper dig med att minska dina kreditförluster.

Ett samarbete med Axactor gör dina fakturor till högsta prioritet och du får ett permanent team som känner dig och dina kunder. Vårt mål är att lära upp dina kunder att betala vid förfallodatumet, samtidigt som den goda kunddialogen upprätthålls. Våra lösningar säkerställer att du får pengarna snabbare på kontot och därmed bättre likviditet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter dina olika kundsegment, rutiner och behov.

Fördelar för dig som kund

Bättre likviditet

Vi bidrar till att sänka din genomsnittliga kredittid. Du får in pengarna snabbare och därmed bättre likviditet. Alla inbetalningar, inklusive räntor och avgifter, går direkt till ditt företagskonto.

Full kontroll

Genom klientwebben har du hela tiden full kontroll över påminnelser, betalningar och status för ärenden. Nyckelfärdig integration och användarvänligt gränssnitt gör den lätt att förstå och använda.

Frigör tid

Med Axactor i teamet kan du fokusera på dina kärnuppgifter samtidigt som du får ett mer effektivt kassaflöde och starkare kundrelationer.

Vill du komma i kontakt med oss för att höra mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag? Vi är redo när du är.