Jobba på Axactor

Axactor vill bidra med någonting nytt i inkassobranschen. Vill du vara en del i skapandet av framtidens inkassoföretag? Vill du jobba på ett företag där du kan göra skillnad?

Varför jobba @ Axactor Finland?

Vi på Axactor är övertygande om att inkassobranschen har en viktig roll i dagens samhälle. Vi hjälper människor i en tuff situation, men det viktigaste av allt, vi hjälper företag och finansiella institut att få betalt.

Vårt mål är att talanger ska se Axactor som ett självklart karriärval. Vi skapar nästa generations inkassoföretag och för att lyckas behöver vi motiverade medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi vill alltid vara i ständig utveckling och är aldrig rädda för smarta system eller digitala verktyg.


Technology 001

Vill du göra skillnad? Hitta ditt nästa jobb hos Axactor

Vi är alltid på jakt efter nya kollegor som tillsammans med oss vill hjälpa människor och företag till en bättre framtid. Utforska dina karriärmöjligheter och gör en skillnad med oss.

> Utforska våra lediga tjänster

People 014

Student @Axactor

Är du student och nyfiken på hur vi jobbar med att utveckla framtidens inkassobolag? Få relevant erfarenhet och en fot in i finansbranschen som student @Axactor!

Sertifiointigrafiikat syyskuu1

Great Place to Work

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år utför de medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder.

Våra värderingar

Våra värderingar speglar hur vi arbetar och bemöter våra kollegor, samarbetspartners, kunder och gäldenärer. Våra kärnvärden är passion, trust och proactive. När vi expanderar till nya marknader, rekryterar nya talanger och möter nya möjligheter guidar våra värderingar oss i våra val och handlingar varje dag.

Passion

Vi är passionerade med stor kunskap från branschen.

Trust

Vi agerar med integritet, skapar tillit och bygger långsiktiga relationer.

Proactive

Vi är proaktiva och tar oss an framtida förväntningar.

Möt några stjärnor ur teamet

Robert

Accountant

Läs mer

One Axactor – Vår kultur och filosofi

Vi startade Axactor för att vi såg behovet av någonting nytt. I en värld som aldrig står still, där finansiella institutioner förändras varje dag, där system effektiviseras och där gamla affärsmodeller dör ut, såg vi möjligheten att utmana den traditionella inkassobranschen. Vi ville fylla gapet som andra inte såg och bygga ett företag som förändrar branschen för alltid.

Kärnan i vår verksamhet kommer från människorna som bygger Axactor. Talangfulla medarbetare med exceptionella egenskaper, gedigen erfarenhet och stark passion för vad vi gör. Medarbetare som delar en passion för effektiva lösningar och en gemensam syn på hur vi löser uppgifter, utmaningar och ser möjligheter. Vi är övertygade om att medarbetarna är den avgörande faktorn för att lyckas.

Även fast vi verkar i flera länder med olika lagar och regelverk, delar vi alla samma kunskap, kultur och värderingar. Vår IT-strategi, standardiserade system och gemensamma digitala plattform är hörnstenar i vår affärsstrategi. Vi förenas enligt våra etiska regler som tydligt återspeglas i hur vi leder och hur vi levererar.

Allt detta förenar vår syn på hur vi bygger och utvecklar Axactor. Det samlar oss under en gemensam flagg, skiljer oss från våra konkurrenter och ger oss en tydlig röst mot våra investerare, kunder och gäldenärer, oavsett vart de möter oss.

Vi kallar det One Axactor.

Vill du höra mer om Axactor som arbetsplats? Hör gärna av dig!

Sanna Ollikainen

HR Director

sanna.ollikainen@axactor.com