Go to top

Tillbaka till toppen

Robert

Accountant

Hej, jag heter Robert!

Jag är en 26-årig student från Jyväskylä. Min karriär inom Axactor började 2017 när jag fick möjligheten att sommarjobba inom kundtjänst. Jag sökte jobbet eftersom jag kände att det skulle ge mig värdefull arbetserfarenhet och insikt i inkassobranschen. Efter min första sommar på Axactor jobbade jag även sommaren efter.

Sammanfattningsvis är mina erfarenheter från sommarjobben på Axactor väldigt positiva och fulla av härliga minnen. Jag märkte snabbt att erfarenheten från mina sommarjobb på Axactor också hjälpte mig i mina studier. Jag kunde till exempel använda det jag lärt mig i mina studier. När jag erbjöds en deltidstjänst på Axactor efter mina sommarjobb tackade jag såklart ja, tack vare mina positiva erfarenheter och för att jag kommer så bra överens med mina kollegor.

Jag arbetade deltid inom kundtjänst fram till våren 2019 då jag fick möjligheten att även använda mina studiekunskaper i rollen som Assistent Controller på Axactor. Sedan dess har jag arbetat deltid vid sidan om mina studier och det har fungerat mycket bra. Jag kan fokusera på mina studier tack vare den flexibla arbetstiden och jag samlar också värdefull arbetslivserfarenhet utöver studierna. Win-win för alla helt enkelt!

Förutom mina studier och arbetsuppgifter har jag också god tid över för min fritid. Jag tycker om att spela padel och att besöka olika pubar – speciellt när det är quizkvällar!

"Studerande och arbetande stjärna"