Inkasso

Har du kunder som inte betalar? Axactor har lång och bred erfarenhet av inkasso och kan därför erbjuda marknadens bästa, mest effektiva och digitala lösningar. Vi hittar lösningar som dina kunder är nöjda med så att du får in dina pengar så snabbt som möjligt samtidigt som du behåller din goda kundrelation. Genom att låta oss ta hand om dina kunders förfallna fordringar minskar du dina kreditförluster och förbättra din likviditet.

Finance 010

Varför inkasso?

Ibland kan inte dina kunder betala innan förfallodagen och inkasso hjälper till med att följa upp dessa obetalda fakturor, hitta bra lösningar som är fördelaktiga för både dig och din kund.

Axactors filosofi är att inkasso handlar om människor och förtroende eftersom betalningsproblem ofta kan vara problematiska på många sätt. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i att uppnå en personlig dialog, både med våra kunder och kundens kunder. Vi måste vara tillgängliga och proaktiva så att vi kan lösa dina ärenden snabbt och effektivt.

Finance 001

Varför Axactor?

På Axactor jobbar vi varje dag för att hjälpa hårt arbetande företag att få betalt. Vi har en övervägande stor kundgrupp av små och medelstora företag och har stort fokus på att anpassa och utveckla lösningar som passar detta segment.

Vårt mål är att ligga i framkant av utvecklingen och vi är inte rädda för att använda smarta system och digitala verktyg för att få en optimal infordringsprocess. Axactor hjälper dig i alla faser av inkasso; från ett tidigt skede till möjlig rättslig process och en långsiktig övervakning. Vi erbjuder även internationell inkasso.

Axactor löser en mycket hög andel av de ärenden vi får inom sex månader, och jämfört med andra inkassobolag levererar vi mycket bra resultat för våra kunder.

Fördelar för dig som kund

Hantverksinkasso

Även om tekniken hjälper till med automatisering och insikt, hanteras alla ärenden manuellt av mycket kompetenta medarbetare som är stolta över att göra så att en betalplan initieras.

Dedikerad kontaktperson

Du kommer alltid få god hjälp och råd genom att kontakta din dedikerade kundrådgivare direkt. Dina kunder möts av en kundtjänst som är tillmötesgående, vänliga och professionella.

Skräddarsytt

Våra flexibla lösningar säkerställer att vi kan anpassa och skräddarsy processer till ditt företag med egna lösningar för olika kundsegment.

Vill du komma i kontakt med oss för att höra mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag? Vi är redo när du är.